duminică, 15 noiembrie 2015

S F I N Ț I I   O R T O D O X I E I
MODELE DE URMAT


La Grădinița cu Program Prelungit ”Traian”, structură a Școlii Gimnaziale ”Ioan Gh. Duca”- Râmnicu Vâlcea, a avut loc, sâmbătă, 14 noiembrie 2015, în prezența unei numeroase asistențe simpozionul 
”Sfinții ortodoxiei-modele de urmat”
Sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea și Arhiepiscopiei Râmnicului au fost invitate să participe la lucrările simpozionului doamne educatoare din grădinițele municipiului și județului Vâlcea, din grădinițe din țară, domni profesori ce predau disciplina Religie în școli gimnaziale și colegii. Au răspuns invitației și au participat cu lucrări de specialitate și desene ale copiilor numeroase cadre ce-și desfășoară activitatea în învățământul preșcolar.
Manifestarea organizată  la Grădinița ”Traian”, sub directa coordonare a doamnei profesoare Boncan Ruxandra, a fost sprijinită cu mult entuziasm și dăruire de întrg colectivul unității. Practic, întreaga activitate s-a axat pe trei secvențe principale și anume: expoziția cu lucrări ale copiilor, simpozionul propriu-zis și dezbaterile în plen pe probleme specifice.
Deschiderea simpozionulu s-a realizat în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, a doamnei Inspectoare de Specialitate, profesor, Din Maria Andreea, domnului Inspector de Religie, profesor, Popescu Romeo, a reprezentantului Arhiepiscopiei Râmnicului și conducerii Școlii Gimnaziale ”Ioan Gh. Duca”.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu