duminică, 22 noiembrie 2015


C A M P I O N I I

Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Take Ionescu” din municipiu a găzduit miercuri, 11 noiembrie 2015, competiția de fotbal destinată elevilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. La această confruntare au luat parte echipe  din Colegiul Național de Informatică ”Matei Basarab”, Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”, Școala Gimnazială  ”Ioan Gh. Duca” și școlii gazdă ”Take Ionescu”.
Fiecare școală s-a evidențiat prin echipamentul distinctiv, dorința fierbinte de a obține locul I și calificarea în etapa superioară. Din tribune, fiecare reușită a fost însoțită de încurajări, strigăte de îmbărbătare pentru echipa  favorită. 
Școala noastră a fost reprezentată de o echipă formată din elevi ai claselor a VII-a A, a VIII-a A și B formată din: Moța Andrei, Nițu Alin, Bădică Alexandru, Ilinca Robert, Tarara Andrei, Păun Ionuț, Moruș Daniel, Ilie Eduard, Ilie Ianis, Șuiu Alexandru, Lazăr Matei, Pițigoi Constantin.
În urma rezultatelor obținute școala noastră s-a situat pe locul al III-lea cu o victorie, două remize și o înfrângere. Este bine, spune puțin afectat, purtătorul tricoului cu nr. 10 Moța Andrei, cel care a oferit aceste informații. Trebuie să facem mai multe antrenamente, completează ”numărul 10”, să învățăm să ne coordonăm fiecare mișcare în teren, să cunoaștem mișcarea viitoare a fiecăruia dintre noi și, de asemenea, să reținem sfaturile pe care domnul profesor Grecu Silviu ni le dă de fiecare dată. A fost o experiență pozitivă din care credem că am învățat multe lucruri pentru meciurile următoare. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu